- Yeşil mercimekleri kaynatacağımız zaman kaynamış olan suyun içine koymalıyız ve mercimekleri 25 dakikadan fazla haşlamamalıyız. Çünkü mercimekleri çok haşlarsak dağılırlar.
- Mercimekler haşlandıktan sonra kesinlikle soğuk sudan geçirmemeliyiz. Suyunu suzup ara ara karıştırarak kendiliğinden soğumasını beklemeliyiz.
- İsteğe bağlı olarak havuç mantar gibi malzemelerde kullanılabilir...
Yemek tarifi yayınladığımız bloğumuzda nasıl yapılır sorusuna verebileceğimiz kimi kolay kimi biraz zor yemek tariflerini bulabilirsiniz. Pasta kek tarifleri, Et köfte kebap tarifleri, pilav tarifi çorbalar yani bir sürü şey....
5 Ocak 2014 Pazar
Yeşil mercimek salatası puf noktaları
Yeşil mercimek salatası hazırlarken dikkat etmeniz gereken püf noktaları şöyledir;
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder